Vilkår for servicepakken

Dette er de gældende vilkår for servicepakken(pakken) til WordPress hjemmesider som udbydes af Emil Rauhe ApS(virksomheden) til ejeren af hjemmesiden(kunden).

Når kunden køber pakken accepteres disse vilkår samt privatlivspolitikken.

Pakken er tilbudt WordPress-ejere og inkluderer service, overvågning og backup af kundens WordPress hjemmeside.

Den nuværende pris på pakken er 400 kr. ekskl. moms om måneden og gælder for 1 WordPress installation.

Pakken betales månedligt og har ingen binding medmindre andet er aftalt.

I tilfælde af prisjusteringer har kunden 30 dage til at beslutte sig om kunden ønsker at fortsætte eller ophøre. Hører virksomheden ikke fra kunden inden fristen, ophører pakken automatisk.

I tilfælde af ændringer af vilkårene for pakken vil kunden få besked på mail eller telefon omkring ændringerne, hvor kunden har mulighed for at acceptere ændringerne eller ophøre med pakken. Hører virksomheden ikke fra kunden inden 30 dage antages det at de nye vilkår accepteres.

Det er en forudsætning for at købe pakken, at ens hjemmeside kører på open-source systemet WordPress. Vær opmærksom på, at pakken ikke kan bruges på WordPress.com hjemmesider.

Der ydes ingen returret på pakken.

Pakken inkluderer:

  • Ugentlig backup af kundens hjemmesides filer og database
    Backup’en vil højst sandsynligt blive taget søndag morgen. Dette kan ændre sig.
  • Opbevaring af backups i 6 uger på et lager i skyen
  • Gratis indsætning af gammel backup
  • Ugentlig opdatering af sidens plugins, temaer og WordPress core
    Opdateringerne vil højst sandsynligt ske søndag. Dette kan ændre sig.
  • Opsætning af sikkerhedsplugin
  • Overvågning mod hacker- og malwareangreb

Ønsker kunden ikke WordPress opdateret eller har kunden plugins eller temaer, som ikke ønskes opdateret, så er det også muligt.

Ved problemer med opdatering:

Da WordPress er et open-source system med mange forskellige forfattere af plugins og temaer, kan det nogle gange skabe konflikter af forskellige grunde, når temaer, plugins eller WordPress core bliver opdateret.

Er dette tilfældet vil virksomheden genskabe den tidligere version af det pågældende plugin, tema eller core. Derefter kontakter virksomheden kunden for at finde den bedste løsning. Vær opmærksom på, at udbredning af problemer skabt af opdateringer ikke følger med i pakken.

Ved ophør:

Ønsker kunden at stoppe med pakken skal kunden kontakte virksomheden og meddele dette. Pakken har ingen bindingsperiode medmindre andet er aftalt.

Når pakken ophører stopper virksomheden med at tage backups, opdatere hjemmesiden, overvåge siden mod hackerangreb samt andre ydelser af pakken ophøres.

Backups fra kundens hjemmeside vil blive opbevaret i 4 uger fra ophørstidspunktet. Kunden har mulighed for at få deres backups udleveret. Derudover har kunden også mulighed for at få dem slette på ophørstidspunktet hvis det ønskes.

Efter 4 uger fra ophørstidspunktet slettes alle backups permanent og kan ikke genskabes.

Kunden vil have mulighed for at beholde det opsatte sikkerhedsplugin hvis det ønskes.

Ansvarsfraskrivelse:

Virksomheden kan ikke holdes økonomisk ansvarlig for tab af omsætning, intellektuel ejendom, database, filer eller lignede, som skulle være sket i forbindelse med pakken.

Derudover kan virksomheden heller ikke holdes økonomisk ansvarlig for tab forbundet med, at de gemte backups er korrupe eller lignede.

Ligeledes kan virksomheden heller ikke holdes økonomisk ansvarlig for tab forbundet med hacker- eller malwareangreb på kundens hjemmeside.

Senest opdateret: 8. september 2021