WordPress Ekspert

Jeg er ekspert
i alle WordPress
hjemmesider

Jeg er din nye WordPress ekspert, der kan vejlede dig og WordPress og løse dine problemer effektivt.

Ekspert i WordPress

Lad mig stå for det tekniske, så du kan drive din forretning

Jeg har arbejdet med WordPress i mange år, og har efterhånden stået over for de fleste udfordringer. Min erfaring er meget bred hvilket gør, at jeg kan løse de fleste problemer meget effektivt.

Til dagligt er jeg tilknyttet WordPress ekspert til en række virksomheder, som bruger WordPress. Derudover laver jeg nye hjemmesider for kunder.

Hvis du vil have udviklet noget nyt til din WordPress-hjemmeside, eller står med en fejl du ikke kan løse, så skriv til mig for en uforpligtende snak. Du kan læse mere om mig og om mine priser.

+ 0
Tidligere projekter
+ 0
Års erfaring

Jeg kan for eksempel hjælpe med

Udbedrelse af fejl

Hvis der står en fejlkode på hjemmesiden, eller en funktion ikke virkre.

Plugin udvikling

Hvis du skal have udviklet nye funktioner eller moduler til hjemmesiden.

Hjemmesideflytning

Hvis du skal flytte hjemmesiden til et nyt hosting-selskab, eller lancere for første gang.

Opdatering af hjemmesiden

Få en teknisk gennemgang af hjemmeside, så du er sikker på alt er som det skal være.

Re-design af hjemmesider

Jeg laver helt nye moderne designs, med fokus på troværdighed og salg.

Sparring til forretningen

Jeg har erfaring med e-commerce og meget andet, så jeg også kan rådgive kommercielt.

og meget andet..

WordPress Ekspert

Som WordPress ekspert er det sjældent jeg støder på et problem, hvor jeg aldrig har oplevet noget lignende før. Jeg har gennem årene håndteret hundredevis af hjemmesider, og jeg har derfor prøvet meget forskelligt. I min hverdag arbejder jeg med helt nye kunder, hvor jeg både retter små fejl og laver større løsninger. Derudover har jeg en række løbende kunder, hvor jeg supporter deres WordPress-side.

Generelt holder jeg mine samarbejder uformelle og tilpasser dem til kunden. Jeg har ingen firkantede regler og det meste af kommunikationen foregår blot via e-mail eller opkald. Jeg prøver altid at forstå kundens behov og tilpasse mig derefter. De fleste opgaver klarer jeg online, men jeg kører også gerne ud til jer, hvis opgaven kræver det.

Ud over at være WordPress ekspert har jeg gennem årene også fået forretningsforståelse. Jeg ejer blandt andet også webshoppen nattelyst.dk, som hjælper mig med at holde min viden om e-commerce skarp. Du kan derfor også altid bruge mig som sparringspartner, til spørgsmål omkring salg, e-handel, konverteringsoptimering og meget andet.

Hos mange af mine kunder har jeg en proaktiv rolle. Det betyder, at jeg ikke bare sidder og venter på opgaver, men aktivt overvåger deres hjemmesider og kommer med forslag af både teknisk og kommerciel karakter. Derudover siger jeg gerne min mening om et projekt, hvis jeg mener der er mere effektive måder at gøre det på.

Mine priser er dyrere end de billigste og billigere end de dyreste. Jeg tror på, at det dyreste for din forretning er en billig udvikler. Til gengæld er du garanteret at min viden altid er up-to-date og at jeg arbejder meget fokuseret og effektivt i den tid du betaler for. Derudover fakturerer jeg ned til hvert tiende minut, så du kun betaler for den tid jeg bruger.

Jeg arbejder både med helt små opgaver, men tager også store projekter ind, som strækker sig over måneder. Hvis du sidder med en lille eller stor udfordring, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak.

Tidligere projekter

Priser

Min timepris er 750 kr. og jeg fakturerer ned til hvert 10. minut.

Ved at købe et klippekort kan du spare penge. Hvert klip svarer til 10 minutters arbejde.

Timepris

1 time

Uden klippekort fakturerer jeg ned til hvert 10. minut.

Timepris: 750 kr.

Lille klippekort

5 timer

3.650 kr.

30 x 10 min.

Timepris: 730 kr.

Mellem klippekort

15 timer

10.500 kr.

90 x 10 min.

Timepris: 700 kr.

Stort klippekort

30 timer

19.800 kr.

180 x 10 min.

Timepris: 660 kr.

Hvad kan jeg hjælpe dig med 👋

Jeg svarer normalt inden for 1 time.

Har du spørgsmål
eller brug for hjælp?