Lad mig hjælpe dig
med dine WordPress Problemer.

Hos mig får du personlig og hurtig hjælp til dine problemer i WordPress. Jeg kan både lære dig hvordan du selv gør eller klare det for dig.
Tag fat i mig på 55 22 61 99 eller mail@emilrauhe.dk.

Lad mig hjælpe dig
med dine WordPress Problemer.

Hos mig får du personlig og hurtig hjælp til dine problemer i WordPress. Jeg kan både lære dig hvordan du selv gør eller klare det for dig.
Tag fat i mig på 55 22 61 99 eller mail@emilrauhe.dk.

WordPress Hjælp

Mit navn er Emil og jeg har mange års erfaring med udvikling og design af WordPress/WooCommerce hjemmesider.

Hos mig får du et personligt samarbejde hvor jeg kan hjælpe med at løse dine udfordringer i WordPress. Jeg kan både lære dig hvordan du selv løser problemet, sådan at du selv kan gøre det i fremtiden. Derudover kan jeg også blot klare det hele for dig, sådan at du ikke skal tænke på det.

Skal du bruge hjælp til WordPress skal du samarbejde med mig fordi, at jeg som freelancer lavere timepriser end alle de store bureau’er. Derudover har jeg ingen indviklede prismodeller, men en fast timepris, sådan at du altid ved hvad opgaven vil koste.

Kontakt mig i dag og få hjælp til din WordPress hjemmeside.

Suveræn hurtig til at hjælpe og ved, hvad han taler om. Emil er pro-aktiv og kan på det varmeste anbefales herfra. De venligste hilsner fra Morten Spang.

Morten Spang // Nirbana.dk

For en nystartet enkelmandsvirksomhed skulle Emil lave en WordPress hjemmeside med en relativ kort deadline. Emil var super proaktiv og tog hurtigt ejerskab på projektet, som blev eksekveret til vores store tilfredshed.

Nikolaj Hagen // Silkeborg Psykologklinik

Efter at have skiftet en del rundt, er vi med Emil endelig landet et sted, hvor vi kan se tydelige forbedringer på vores hjemmeside, og generelt en meget mere effektiv kommunikation. Vi kunne ikke være mere tilfredse, så tusind tak for det grundige arbejde, vi ser frem til et langt og trygt samarbejde!

Charlotte Bonnevie // CBM-EL

Meget tilfreds med samarbejdet. Emil lyttede til mine krav og ønsker og lavede en rigtig fin side. Kan klart anbefale.

Sarah Jensen // Amino Freelancer

Ofte stillede spørgsmål om hjælp til WordPress

Ja. Ud over at hjælpe med små og store problemer i WordPress designer jeg også hjemmesider og webshops i WordPress.

Jeg har flere års erfaring med design og udvikling af professionelle hjemmesider og jeg kan også hjælpe dig. Når jeg designer en hjemmeside tager jeg altid udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Priserne for en hjemmeside starter ved 4.999 kr. Kontakt mig for at høre mere.

Jeg har en fast pris på 125 kr. for 15 minutters arbejde, eller blot 500 kr. i timen.

Jeg har skåret så mange af mine faste omkostninger som muligt væk, for at kunne tilbyde min hjælp så billig som muligt. Andre freelancers tager ofte 600-800 kroner i timen.

Ønsker du at få en fast pris på en opgave inden jeg starter så er det altid også muligt.

Hos mig får du et personligt samarbejde hvor du altid kan skrive eller ringe til mig. Jeg tager telefonen når du ringer og svarer ofte på mails inden for et par timer.

Ofte løser jeg din opgave samme dag eller dagen efter.

Få WordPress hjælp på dansk

Hvis du ejer en WordPress hjemmeside har du sikkert stået med et problem et plugin eller dit tema, som du ikke kan løse. Det kan også være, at du gerne vil have udviklet en ny funktion til din hjemmeside, men ikke ved hvordan du skal bære dig ad med at få det lavet.

Jeg har flere års erfaring med WordPress og webudvikling og kan derfor hjælpe dig med dine problemer. Jeg har både bygget mine egne hjemmesider, men også arbejdet i et bureau. I dag er jeg freelancer og hjælper små og store virksomheder, med deres udfordringer online.

Så skal du bruge hjælp til din WordPress hjemmeside så kontakt mig og få et godt tilbud.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Emil, og jeg har udviklet og designet WordPress og WooCommerce hjemmesider i mange år. Jeg har tidligere bygget og solgt virksomheder som Vidua og GDPR-Mærket, og i dag er jeg med-ejer af Skorens.dk.

Jeg var tidligere ansat hos et webbureau, hvor jeg lavede WordPress og søgemaskineoptimering internt og eksternt i firmaet.

Når du arbejder med mig, får du et personligt samarbejde. Det betyder, at du altid kan skrive og ringe til mig og at jeg som regel svarer hurtigt efter. Derudover forstår jeg, at alle virksomheder er unikke – derfor laver jeg altid et samarbejde, som passer til din virksomheds behov.

Ud over, at jeg er ekspert i WordPress har jeg også forretningsforståelse, så jeg kan hjælpe med at optimere din hjemmeside eller netbutik.

Hvad koster det?
125,-
15 min. arbejde
500 kr/time

Jeg løser 70% af mine opgaver på under 15 min.

Hos mig betaler du 125 kr. for 15 minutter. De fleste små opgaver løser jeg på under 15 minutter, så du kun betaler 125 kr.  Derudover laver jeg faste billigere priser på store projekter som ny hjemmeside eller ny webshop.

Andre freelancers tager ofte 600-800 kr. i timen, mens bureauer ofte tager 1.000 kr. i timen. Jeg har skåret ned på mine faste omkostninger og kan hjælpe dig for ned til 500 kr. i timen.