Lad mig hjælpe dig
med dine WordPress Problemer.

Jeg er din nye faste WordPress partner, som svarer hurtigt løser dine problemer hurtigt og effektivt.
Tag fat i mig på 55 22 61 99 eller mail@emilrauhe.dk.

Lad mig hjælpe dig
med dine WordPress Problemer.

Jeg er din nye faste WordPress partner, som svarer hurtigt løser dine problemer hurtigt og effektivt.
Tag fat i mig på 55 22 61 99 eller mail@emilrauhe.dk.

WordPress Support

Står du med et problem på din WordPress hjemmeside eller på din WooCommerce webshop? Vil du gerne have udviklet en ny funktion – eller noget helt tredje?

Jeg tilbyder WordPress support og kan hjælpe dig med alle dine problemer i WordPress. Det er uanset om du skal have udviklet en ny funktion, rettet en fejl på din hjemmeside eller have lavet en helt ny hjemmeside fra bunden.

Jeg har mange års erfaring med WordPress og har allerede arbejdet på mange forskellige hjemmesider. Jeg kan både udvikle i WordPress, men også designe nye hjemmesider.

Så skal du bruge WordPress support, så kontakt mig i dag til en uforpligtende samtale.

Suveræn hurtig til at hjælpe og ved, hvad han taler om. Emil er pro-aktiv og kan på det varmeste anbefales herfra. De venligste hilsner fra Morten Spang.

Morten Spang // Nirbana.dk

For en nystartet enkelmandsvirksomhed skulle Emil lave en WordPress hjemmeside med en relativ kort deadline. Emil var super proaktiv og tog hurtigt ejerskab på projektet, som blev eksekveret til vores store tilfredshed.

Nikolaj Hagen // Silkeborg Psykologklinik

Efter at have skiftet en del rundt, er vi med Emil endelig landet et sted, hvor vi kan se tydelige forbedringer på vores hjemmeside, og generelt en meget mere effektiv kommunikation. Vi kunne ikke være mere tilfredse, så tusind tak for det grundige arbejde, vi ser frem til et langt og trygt samarbejde!

Charlotte Bonnevie // CBM-EL

Meget tilfreds med samarbejdet. Emil lyttede til mine krav og ønsker og lavede en rigtig fin side. Kan klart anbefale.

Sarah Jensen // Amino Freelancer

Ofte stillede spørgsmål om hjælp til WordPress

Ja. Ud over at arbejde i eksisterende WordPress hjemmesider, så designer jeg også webshops og hjemmesider i WordPress og WooCommerce.

Jeg har mange års erfaring med udvikling og design af professionelle hjemmesider. Når jeg udvikler og designer en hjemmeside, så lytter jeg altid til dine behov og ønsker og arbejder ud fra dem.

Prisen for en hjemmeside starter ved 4.999 kr. Kontakt mig for at høre mere om dine muligheder.

Mine timepris ligger på 500 kroner i timen. Jeg løser opgaver ned til 15 minutter, som altså koster 125 kr.

Jeg har fjernet så mange af mine faste omkostninger som muligt, for at kunne tilbyde min hjælp til den laveste pris. Andre freelancers og bureauer tager ofte 600-1000 kr. i timen.

Hvis du hellere vil have en fast pris på en opgave, så er det også muligt. Kontakt mig for at høre mere.

Når du samarbejder med mig er det altid et personligt samarbejde, som er tilpasset til dine behov. Du kan altid skrive eller ringe til mig, og jeg svarer altid hurtigt.

Når du skriver til mig vil din opgave ofte blive løst samme dag eller dagen efter.

Få WordPress support på dansk

Du kender sikker det, at du står med et problem på din hjemmeside, som du ikke selv kan løse. Jeg har mange års erfaring med WordPress og kan hjælpe dig med dine problemer. Jeg yder WordPress support både til store webshops, men også til mindre hjemmesider. Hvis du derimod står med ideen om, at starte en virksomhed og skal bruge en hjemmeside, så kan jeg også hjælpe. Kontakt mig for at høre mere om hjemmesidedesign.

Et samarbejde med mig er altid et personligt samarbejde. Når jeg laver WordPress support, så svarer jeg altid hurtigt og tager telefonen når du ringer. På den måde har du altid en samarbejdspartner, som du kan stole på.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Emil, og jeg er ekspert i WordPress-systemet. Jeg har i mange år arbejdet med WordPress og WooCommerce. Jeg har også tidligere startet og solgt virksomheder som Vidua og GDPR-Mærket, og i dag er jeg med-ejer af Skorens.dk.

Jeg var også tidligere ansat hos et onlinebureau, hvor jeg lavede WordPress og søgemaskineoptimering internt og eksternt i firmaet.

Når du arbejder med mig, får du et personligt samarbejde. Det betyder, at du altid kan skrive og ringe til mig og at jeg som regel svarer hurtigt efter. Derudover forstår jeg, at alle virksomheder er unikke – derfor er mine WordPress support-aftaler altid unikke til kunden.

Ud over, at jeg er ekspert i WordPress har jeg også forretningsforståelse, så jeg kan hjælpe med at optimere din hjemmeside eller netbutik.

Hvad koster det?
125,-
15 min. arbejde
500 kr/time

Jeg løser 70% af mine opgaver på under 15 min.

Hos mig betaler du 125 kr. for 15 minutter. Mange små opgaver løser jeg på under 15 minutter, så du kun betaler 125 kr.  Derudover laver jeg faste billigere priser på store projekter som ny hjemmeside eller ny webshop.

Andre freelancers tager ofte 600-800 kr. i timen, mens bureauer ofte tager 1.000 kr. i timen. Jeg har skåret ned på mine omkostninger og kan hjælpe dig for ned til 500 kr. i timen.