Er din WordPress hjemmeside
for langsom?
Lad mig hjælpe
med at optimere den.

Test din hjemmeside på 10 sekunder:

En langsom hjemmeside koster flere besøgende og tabt omsætning end du tror.

Få en uforpligtende snak.

Ring gerne til mig alle dage hvis du gerne vil høre mere om et samarbejde,
 eller hvis du har andre spørsmål.

Suveræn hurtig til at hjælpe og ved, hvad han taler om. Emil er pro-aktiv og kan på det varmeste anbefales herfra. De venligste hilsner fra Morten Spang.

Morten Spang // Nirbana.dk

For en nystartet enkelmandsvirksomhed skulle Emil lave en WordPress hjemmeside med en relativ kort deadline. Emil var super proaktiv og tog hurtigt ejerskab på projektet, som blev eksekveret til vores store tilfredshed.

Nikolaj Hagen // Silkeborg Psykologklinik

Efter at have skiftet en del rundt, er vi med Emil endelig landet et sted, hvor vi kan se tydelige forbedringer på vores hjemmeside, og generelt en meget mere effektiv kommunikation. Vi kunne ikke være mere tilfredse, så tusind tak for det grundige arbejde, vi ser frem til et langt og trygt samarbejde!

Charlotte Bonnevie // CBM-EL

Meget tilfreds med samarbejdet. Emil lyttede til mine krav og ønsker og lavede en rigtig fin side. Kan klart anbefale.

Sarah Jensen // Amino Freelancer
Hvem er jeg?

Jeg hedder Emil, og jeg har udviklet WordPress og WooCommerce hjemmesider  i flere år. Jeg har tidligere opbygget og solgt virksomheder som Vidua og GDPR-Mærket, og i dag er jeg medejer af Skorens.dk.

Før jeg blev freelancer var jeg ansat hos et webbureau, hvor jeg lavede WordPress og søgemaskineoptimering internt og eksternt i bureauet.

Når du samarbejder med mig, får du et personligt samarbejde. Det betyder, at du altid kan ringe og skrive til mig og at jeg som regel svarer kort efter. Derudover forstår jeg, at alle virksomheder er unikke – derfor laver jeg altid et samarbejde, som passer til dine behov.

Ud over, at jeg er ekspert i WordPress har jeg også forretningsforståelse, så at jeg kan hjælpe med at optimere din hjemmeside eller netbutik.